Subscribe Facebook

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ

Ισχυρές πιέσεις δέχθηκε σήμερα ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Ευβοέας πολιτικός, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα στη Ρηγίλης, μετά το...
αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για το Δήμο Χαλκιδέων, η οποία τον φέρνει μπροστά με τεράστια διαφορά από τον Θανάση Ζεμπίλη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φάνηκε πρόθυμος να αναλάβει καμία υποχρέωση, ούτε για υποψηφιότητα στο Δήμο Χαλκιδέων, ούτε για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια.

Η αρχική συζήτηση για την Περιφέρεια δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος το απέκλεισε ευθύς εξ αρχής. Αναφορικά με το Δήμο, τον οποίο, η Νέα Δημοκρατία, θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι χάνει με πιθανή υποψηφιότητα του Θανάση Ζεμπίλη, ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος ήταν επίσης επιφυλακτικός.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις του η υποψηφιότητα του Δημάρχου, και ιδιαίτερα υπό τις παρούσες συνθήκες, όπου ο Θανάσης Ζεμπίλης είναι Δήμαρχος εν ενεργεία, οπότε αυτοδικαίως μπορεί να πάρει το χρίσμα.

Αποτέλεσμα στην συζήτηση δεν υπήρξε, ωστόσο, η κουβέντα ήταν τόσο έντονη, ώστε δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διπλανά γραφεία, αφού κάποιες φορές οι τόνοι υψώθηκαν έντονα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, κυρίως του Δήμου Χαλκιδέων, αφού τελικά αυτό είναι το μόνο ζήτημα που μένει να διευθετηθεί.

Ένα ακόμη σοβαρό συμπέρασμα είναι ότι, στη Νέα Δημοκρατία, θεωρούν τον Θανάση Ζεμπίλη τελειωμένη υπόθεση και πιστεύουν ότι, εάν του δώσουν το χρίμα, αποτελεί χαμένη επιλογή ανάγκης. Και έπεται συνέχεια…

[soropoulos.wordpress.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου